Exclusieve tuinmeubelen van Timmerij De Voorloper

Timmerij De Voorloper is onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve tuinmeubelen. Meubelen van uw eigen ontwerp of in overleg met de maker, geheel uitgevoerd naar uw wensen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nieuw en renovatie timmerwerk en kleinere klussen. Denk aan het maken van extra sloten, aanpassen van bestaande meubels of het infrezen van antislip profiel op een bestaande trap.

Andere meubels

Timmerij De Voorloper maakt niet alleen exclusieve tuinmeubelen maar ook andere meubelen. Of u nu en hoogslaper, bedstee, kastenwand of bureau wenst, wij kunnen met elk idee, elke wens en elke ruimte uit de voeten. We denken graag met u mee om een creatieve oplossing te bedenken voor uw vraagstuk.

Exclusief en uniek

Uw exclusieve tuinmeubelen blijven uniek. Timmerij De Voorloper geeft de garantie dat de meubels niet voor een andere opdrachtgever worden gedupliceerd. Ook omdat daarmee voor de maker de uitdaging weg is.

Aan het hoofd van Timmerij De Voorloper staat Karlo Knol. Karlo is rationeel, gedisciplineerd, nuchter, relativerend, veelzijdig, praktisch, oplossingsgericht, realistisch en analytisch. Door zijn opleiding en ervaring in (fijn)metaal en (fijn)houtbewerking heeft hij alle kennis en kunde in huis. Gecombineerd met zijn praktisch inzicht, probleemoplossend vermogen, creativiteit en oog voor detail komt hij met verrassende oplossingen voor lastige vraagstukken.

ContactExclusieve tuinmeubelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Timmerij De Voorloper. U kunt het beste een mailtje of Whatsappje sturen. Tijdens lawaaierige machinale werkzaamheden kan uw telefoontje namelijk gemist worden.

   Contact  Projecten