Timmerbedrijf in Lelystad en omgeving

Op zoek naar een timmerbedrijf in Lelystad en omgeving? Dan bent u bij Timmerij De Voorloper aan het juiste adres. Voor elk vraagstuk hebben wij een creatieve oplossing en elke timmerklus kunnen wij voor u realiseren.

Voor elke timmerklus

U kunt bij Timmerij De Voorloper, het timmerbedrijf nabij Lelystad, terecht voor al uw nieuw en renovatie timmerwerk. Natuurlijk kunnen wij ook kleinere klussen voor u doen. Denk hierbij aan het afhangen of bijwerken van een deur, reparatie van houten tuinmeubelen of het vermaken van een bestaand meubel.

Timmerij De Voorloper is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke meubels, scheepstimmerwerk, bijzondere opberg- en transportmiddelen en diverse andere bijzondere timmerwerken.

Meubelprojecten

Voorbeelden van projecten die Timmerij De Voorloper heeft gedaan:

  • Hoogslapers
  • Hoog-laag bureau waaraan je zowel kunt zitten als staan
  • Diverse houtrotreparaties
  • Een een hoogte verstelbare hellingbaan, een zogenoemde inclined floor voor een een therapiecentrum.
  • Kastruimte achter knieschotten
  • Diverse kledingkasten en walk-in closets.

timmerbedrijf lelystadTimmerij De Voorloper

Karlo Knol is de drijvende kracht achter Timmerij De Voorloper. Karlo beschikt over de nodige opleiding en werkervaring in (fijn)metaal en (fijn)houtbewerking. Daarnaast is hij praktisch en creatief, met een oog voor detail. Karlo staat bekend om zijn communicatieve vaardigheden en luisterend oor voor uw wensen, waardoor u altijd krijgt wat u in gedachten had. Timmerij De Voorloper komt met verrassende oplossingen van lastige vraagstukken.

Heeft u een timmerklus voor een timmerbedrijf nabij Lelystad? Neem dan contact op met Timmerij De Voorloper om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact  Projecten