Timmerij De Voorloper: uw timmerbedrijf in Zwolle en omgeving

Zoekt u een timmerbedrijf in Zwolle of omstreken? Dan bent u bij Timmerij De Voorloper aan het juiste adres.

Klein en groot timmerwerk

U kunt bij ons terecht nieuw en renovatie timmerwerk en natuurlijk ook voor kleinere klussen zoals het repareren van houten tuinmeubels, nieuwe sloten, freeswerk zoals antislip profiel in een trap of het aanhangen van deuren. Timmerij De Voorloper is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke meubels, scheepstimmerwerk, bijzondere opberg- en transportmiddelen en diverse andere bijzondere timmerwerken

Welke klus u ook heeft voor uw timmerbedrijf uit Zwolle of omstreken, u kunt hiervoor terecht bij Timmerij De Voorloper.

Diverse projecten

Voorbeelden van projecten die we hebben gedaan zijn bijvoorbeeld:

  • luiken
  • op maat gemaakte nachtkastjes
  • diverse kasten
  • diverse schuttingen en hekwerk
  • een stoel op maat
  • een verhoogde box en kinderbedje voor gastouderopvang.

Timmerbedrijf ZwolleAl deze projecten zijn uniek en worden niet meer gedupliceerd. Wij geven onze klanten de garantie dat het meubel uniek blijft. Wel dienen ze als bron van inspiratie.

Op de website vindt u meer van onze projecten. U kunt deze bekijken ter inspiratie en om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Timmerij De Voorloper denkt graag met u mee dus heeft u een project waarvan u niet zo goed weet wat u wil en wat er kan, neem dan contact met ons op om samen een creatieve oplossing te bedenken voor uw vraagstuk.

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf in Zwolle of omgeving? Neem dan contact op met Timmerij De Voorloper.

   Contact  Projecten