Timmerman in Harderwijk en omgeving met specialisatie in scheepstimmerwerk

Op zoek naar een timmerman in Harderwijk en omgeving? Bijvoorbeeld voor uw scheepstimmerwerk? Dan bent u bij Timmerij De Voorloper aan het juiste adres.

Scheepstimmerwerk

Timmerij De Voorloper is ook gespecialiseerd in scheepstimmerwerk. Dit gaat daarin vaak om onderdelen van een groter geheel. Hierbij kunt u denken aan houtrotreparaties, aanrechtbladen, het wegwerken van een wastafel, toegang tot de kajuit of een kajuittrap. Maar ook de vloer van de kajuit, een kajuittafel, patrijspoort en diverse afwerkingen zoals een stootrand. Al het timmerwerk in uw boot of schip kan door ons worden gedaan worden. Dus ook als u op zoek bent naar een timmerman in Harderwijk en omstreken voor uw scheepstimmerwerk kunt u terecht bij Timmerij De Voorloper.

Andere timmerwerk

Naast scheepstimmerwerk is Timmerij De Voorloper gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke meubels, scheepstimmerwerk, bijzondere opberg- en transportmiddelen en diverse andere bijzondere timmerwerken. Ook kunt u bij ons terecht voor renovatie en nieuw timmerwerk en kleinere klussen zoals het nieuwe sloten, het aanpassen van bestaande meubels, het afhangen of aanpassen van deuren of freeswerkzaamheden.

timmerman harderwijkContact

Wilt u meer weten over scheepstimmerwerk of andere klussen voor een timmerman in Harderwijk? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee om een creatieve oplossing te vinden voor uw vraagstuk. Op de website kunt u zien welke projecten we in het verleden zoal hebben gedaan. Wilt u contact opnemen met Timmerij De Voorloper? Stuur dan een mailtje of een Whatsappje.Tijdens lawaaierige machinale werkzaamheden kan uw telefoontje gemist worden.

   Contact  Projecten