Timmerman Kampen en omgeving

Heeft u een klus voor een timmerman in Kampen of omgeving? Dan zit u goed bij Timmerij De Voorloper. Of u nu nieuw of renovatie timmerwerk heeft of een kleinere klus, u kunt hiervoor terecht bij Timmerij De Voorloper. Bij kleinere klussen kunt u bijvoorbeeld denken aan het vermaken van een meubel, het infrezen van antislip profiel in een bestaande trap, het verhangen of bijwerken van een deur of het repareren van (tuin)meubels.

Specialisatie

Timmerij De Voorloper is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van unieke meubels, scheepstimmerwerk, bijzondere opberg- en transportmiddelen en diverse andere bijzondere timmerwerken

timmerman kampenScheepstimmerwerk

Timmerij De Voorloper is ook gespecialiseerd in scheepstimmerwerk. Dit gaat daarin vaak om onderdelen van een groter geheel. Hierbij kunt u denken aan houtrotreparaties, aanrechtbladen, het wegwerken van een wastafel, toegang tot de kajuit of een kajuittrap. Maar ook de vloer van de kajuit, een kajuittafel, het verfraaien van de patrijspoort en diverse afwerkingen zoals een stootrand. Al het timmerwerk in uw boot of schip kan door ons gedaan worden. Dus ook als u op zoek bent naar een timmerman in Kampen en omstreken voor uw scheepstimmerwerk kunt u terecht bij Timmerij De Voorloper.

Contact

Wilt u meer weten over scheepstimmerwerk of andere klussen voor een timmerman in Kampen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag een denken graag met u mee om een creatieve oplossing te vinden voor uw vraagstuk. Op de website kunt u zien welke projecten we in het verleden zoal hebben gedaan.

   Contact  Projecten