Unieke tuinmeubels in Dronten

Wilt u unieke houten tuinmeubels in Dronten kopen? Dan bent u bij Timmerij De Voorloper aan het juiste adres.

Voor al uw timmerwerk

Timmerij De Voorloper is gespecialiseerd op het gebied van het ontwerpen en bouwen van unieke (tuin)meubels, scheepstimmerwerk, bijzondere opberg- en transportmiddelen en diverse andere bijzondere timmerwerken. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor nieuw en renovatie timmerwerk aan uw woning en kleinere klussen zoals het afhangen van deuren, het plaatsen van extra sloten, het infrezen van antislip profiel in een bestaande trap, het repareren van houten tuinmeubelen of het vermaken van een bestaand meubel.

Gegarandeerd uniek

Koop u uw tuinmeubels in Dronten, die speciaal voor u zijn gemaakt? Dan krijgt u van Timmerij De Voorloper de garantie dat uw tuinmeubels ook uniek blijven. Ze worden niet nogmaals gemaakt voor een andere opdrachtgever.

Tuinmeubels DrontenKwaliteitsvakman

Timmerij De Voorloper wordt gerund door kwaliteitsvakman Karlo Knol. Karlo is rationeel, gedisciplineerd, nuchter, relativerend, veelzijdig, praktisch, oplossingsgericht, realistisch en analytisch. Een mix van opleidingen en werkervaringen in (fijn)metaal en (fijn)houtbewerking, een flinke dosis praktisch, probleemoplossend vermogen en creativiteit, een oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen staan garant voor verrassende oplossingen van lastige vraagstukken.

Naast tuinmeubels in Dronten heeft Timmerij De Voorloper tal van projecten gedaan. Hij maakte bijvoorbeeld een bedstee, diverse kasten, hoogslapers, kindermeubilair en tafels. Bekijk op de website de verschillende projecten van Timmerij De Voorloper. Neem voor meer informatie contact op met Timmerij De Voorloper. Karlo Knol bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden.

   Contact  Projecten