Gehackte WordPress Website; Zo Los Je Het Op

Maar voor het maken en aanpassen van bijvoorbeeld de homepage is die pagebuilder van WordPress niet genoeg. Je hebt een uitgebreidere pagebuilder met meer opties nodig. Een pagebuilder werkt met grofweg drie onderdelen: Een rij is vaak een sectie van een document WordPress hosting met een bepaald design.

De meeste web sites hebben een homepage. De homepage heeft meestal een afwijkende opmaak van een normale pagina. Daarom worden vaak uitgebreidere externe pagebuilders gebruikt om homepages vorm te geven. Met deze pagebuilders kun je vaak de pagina zien, terwijl je de pagina aanpast. We hebben eigenlijk al met een pagebuilder gewerkt.

  • Verder heeft bijna elke social media wel een specifieke pagina waarbij je een code kan opvragen voor een social media box over jouw profiel.
  • Door de widgets van en naar de sidebar te slepen kan je de inhoud van de sidebar bepalen.
  • Aan de linkerkant zie je de beschikbare widgets en aan de rechterkant zie je een blok met Sidebar en Footer.

Ik ga zelf altijd voor de eerste optie. We zijn gekomen bij de laatste grote stap.

Dit is direct de allergrootste en waarschijnlijk lastigste wordpress webshop stap. Het kiezen en instellen van het design.

WordPress Cursus Online

Namelijk het blokkensysteem in de editor van WordPress. Een normale pagina is dan simpelweg een opeenstapeling van titel/paragraaf/afbeelding/lijstjes-blokken. Bij het maken van normale wordpress webshop pagina’s en blogs krijg je met niets anders te maken en kun je zelfs vergeten dat er gewerkt wordt met een blokkensysteem. Pagebuilders, homepages en afwijkende ontwerpen

Een normale pagina of blog is dan gewoon één grote rij met een opeenstapeling van contentblokken. Maar bij andere pagina’s, zoals de homepage, heb je meerdere secties.

Algemene website instellingen Zo bepaalt het thema welke globale instellingen je kunt aanpassen, zoals het kleurgebruik, het lettertype. Verder bepaalt het thema de vormgeving en indeling van de header , de footer en het weblog. Homepages maken met een externe pagebuilder

Want op dit moment ziet de website er nog een beetje saai uit, toch? Het zegt wat over wie je bent en wat je belangrijk vindt. Er moet nagedacht worden over de look & really feel, de typografie, de indeling en de mate van controle over je design. Een WordPress thema bestaat grofweg uit vier onderdelen