Stappenplan Om Je WordPress Website Veilig Te Maken

Ideaal als je graag jouw klanten op de hoogte wil houden. Bovendien wordt een website, die in beweging is, beter gevonden in Google. WordPress is ideaal om snel aan de slag te gaan met de vindbaarheid van je web site. De meeste web optimization experts raden dan ook het gebruik van WordPress aan. We zouden liegen als we zeggen dat WordPress geen nadelen heeft.

WordPress stelt je in staat om volledige controle over je eigen web site WordPress hosting te hebben. Je kunt zelf teksten aanpassen, menu’s wijzigen en foto’s updaten.

Doordat WordPress zo populair is, komen er ook mensen op af die kwade bedoelingen hebben. Dit gebeurt vaak in de vorm van automatische laptop netwerken . Die bots proberen spam te versturen of automatisch bepaalde zwaktes van niet geüpdatete WordPress systemen uit te buiten. Hier kun je je tegen beschermen door er voor te zorgendat je WordPress web site altijd up-to-date is.

  • Wanneer je meer of minder blogberichten wilt tonen zal je dit dus hier moeten wijzigen.
  • Het kan overigens zijn dat je thema deze instellingen overschrijft, maar in veel gevallen is het leidend wat je hier aangeeft.
  • Bij “Homepagina” kun je vervolgens selecteren welke statische pagina de homepage moet zijn.
  • Bij “Berichtpagina” kun je aangeven welke pagina je wilt gebruiken om je laatste berichten te tonen.
  • Je kunt kiezen of je de laatste berichten wilt tonen op de homepage of dat je een statische pagina wilt hebben als homepage.

Benieuwd wat je met WordPress kunt bouwen? Nou dan hebben we hier voor jou een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. Deze sites zijn allemaal gebouwd met WordPress. Ben je op zoek naar een WordPress website? Of heb je hulp nodig bij het updaten of onderhouden van jouw web site?

Een up-to-date systeem heeft aanzienlijk minder kans om gehacked te worden. In de basis is WordPress erg snel. Echter hoe meer plugins en thema’s je installeert, hoe meer kans je hebt dat de web site wordpress webshop trager wordt. Dat komt doordat elke plugin en elk thema code uit moet voeren en in de foundation is het zo: hoe meer code, hoe trager een web site.

WordPress Websites Van Hoge Kwaliteit

Gelukkig zijn hier een aantalsimpele oplossingen: let gewoon op met het aantal plugins dat je installeert. Zorg dat je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn en installeer zogenaamde caching plugins. Deze zorgen ervoor dat je web site wordpress website optimaal zullen draaien. Wij kunnen je daar uiteraard bij helpen met ons WordPress onderhoudspakket. Voorbeelden van WordPress Websites

Elk systeem of programma van een dergelijke omvang brengt logischerwijs nadelen met zich mee. Gelukkig zijn er voor die nadelen ook goede oplossingen te vinden.